workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een haak workshop.

Waarom een workshop volgen bij My Cro-Shed?
Ik streef er naar om mijn haakpassie met jullie te delen, en dit op een ontspannen manier in een gezellige setting. Haken is een ideale manier om te onthaasten en even tot rust te komen. Daarnaast ben je ook creatief bezig en achteraf heb je een mooi haakwerk waar je trots mag op zijn.

Wat kan je verwachten?
Ik ontvang je in mijn gezellig ingerichte shed in onze tuin. Daar leg ik je uit wat de workshop precies inhoudt en laat ik een voorbeeld zien van waar we samen naartoe werken. Ik begeleid je stap voor stap, op jouw tempo en naargelang je eigen haakniveau. De workshops worden steeds enkel voor jou, of eventueel samen met vrienden/familie/collega's georganiseerd. Je kan dus een workshop vastleggen met een maximum van 5 personen. Ik voorzie voor elke workshop alle materiaal dat nodig is om je haakwerk te vervolledigen. Haaknaalden zijn niet inbegrepen, deze kan je lenen van mij. We nemen ook tijd voor een pauze met koffie/thee/vruchtensap/water en een homemade dessertje.

Heb je zin om een workshop te volgen?
Hieronder kan je de workshops terugvinden die je momenteel kan bijwonen. Kom gerust nog eens kijken want de workshops worden regelmatig aangepast. Per workshop vind je de nodige info ivm prijs en hoe lang hij duurt. Wanneer je op de "boek nu" knop klikt wordt je doorgestuurd naar de kalender. Daar kies je één van de beschikbare data en het uur waarop je wil komen. Na je inschrijving krijg je van mij een bevestigingsmail met een uitnodiging tot betaling. Na betaling is je inschrijving bevestigd.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar mycroshed@hotmail.com, ik beantwoord deze zo snel mogelijk.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen in mijn shed voor een gezellig haakmoment!


Liefs Ilse

pompoen haken

Geschikt voor beginners
Duur: 3 uur
prijs: 40 euro
Tijdens de workshop maken we 1 pompoen naar keuze. Er zijn 2 modellen en je kan kiezen uit verschillende kleuren.

cactus haken

Geschikt voor beginners
Duur: 3 uur
Prijs: 50 euro (materiaal voor 3 cactussen inbegrepen)
Tijdens de workshop maken we 3 bloemetjes en werken we 1 cactus volledig af.