My Cro-Shed

Hanging basket

Ben je, net als ik, zot van plantjes en wil je deze ook zo graag op een leuke manier een plekje geven in je huis?

Of ben je eerder fan van dingen op een mooie manier op te bergen?

Dan is deze hanging basket zeker iets voor jou.

Met dit patroon, dat je heel makkelijk in grootte kan aanpassen, haak je in een handomdraai een mooi mandje voor je plantjes. Maar je kan ze ook gebruiken om dingen in op te bergen. Zo kan je dit mandje aan je bureauwand hangen om je post of andere papieren in op te bergen. En waarom hang je er ook geen in de WC voor een extra rol WC papier? Je ziet, er zijn heel veel mogelijkheden.

Wil je ook graag zo’n mandje leren haken? Kom dan zeker naar deze workshop!

Ik ontvang je in mijn gezellige shed, waar we even de tijd nemen om kennis te maken met elkaar en wat we gaan maken. ik bied je een kopje koffie, thee of een glas water aan en dan leer ik je op een rustige manier, met veel geduld, hoe je deze hanging basket haakt. Ik begeleid je stap voor stap tot je mandje klaar is. Natuurlijk nemen we ook even tijd voor een pauze, dan verwen ik je graag met een heerlijk huisgemaakt dessert.  

Ik hoop dat je na deze workshop niet alleen met een mooie hanging basket naar huis gaat, maar dat je ook even tot rust bent gekomen en hebt kunnen genieten van wat me-time!

Dan is het nu tijd voor wat praktische informatie.

De 3 uur durende workshop is ideaal voor beginners, maar ook heel leuk voor haaksters met ervaring. 

De prijs is 40 euro. Hierin zit 1 bol Yarn and Colors Super Must-Have inbegrepen. Er is keuze uit verschillende kleuren, te kiezen tijdens de workshop. Je kan tijdens de workshop een haaknaald gebruiken. Indien je interesse hebt, kan je deze na de workshop ook kopen

 

Donderdag 30 mei 2024 om 18u30
Prijs : 40 euro
Duurt ongeveer 3 uur
3 plaatsen beschikbaar

Inschrijven kan tem vrijdag 24 mei

Wil je deze workshop liever met vrienden, familie of collega’s volgen?

Vul dan het contactformulier in en vermeld in welke periode en met hoeveel je wenst te komen. Ik neem dan contact met je op om verder af te spreken.