My Cro-Shed

Welkom in mijn Cro-Shed

Hallo, wat leuk dat je op bezoek komt in mijn shed.

Dit is mijn plekje om te haken, ontspannen en vrienden te ontvangen voor een koffieklets.  Het is ook de plek waar ik patronen ontwerp en workshops geef.  Zo hoop ik het haakvirus te verspreiden.

Waarom een workshop volgen bij My Cro-Shed?
Ik streef er naar om mijn haakpassie met jullie te delen, en dit op een ontspannen manier in een gezellige setting.  Haken is een ideale manier om te onthaasten en even tot rust te komen.  Daarnaast ben je ook creatief bezig en achteraf heb je een mooi haakwerk waar je trots mag op zijn.

Wat kan je verwachten?
Ik ontvang je in mijn gezellig ingerichte shed in onze tuin.  Daar leg ik je uit wat de workshop precies inhoudt en laat ik een voorbeeld zien van waar we samen naartoe werken.  Ik begeleid je stap voor stap, op jouw tempo en naargelang je eigen haakniveau.  Ik voorzie voor elke workshop een pakket met alle materiaal dat nodig is om je haakwerk te vervolledigen. (tenzij anders vermeld)

Haaknaalden zijn niet inbegrepen, deze kan je lenen van mij.  We nemen ook tijd voor een pauze met koffie/thee/vruchtensap/water en een homemade dessertje.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen in mijn shed voor een gezellig haakmoment. Liefs, Ilse

Op zoek naar geplande workshops ?

een geplande workshop: deze gaat door op een door mij bepaalde datum. Er kunnen tot maximum 5 personen inschrijven. Deze workshop is ideaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Liever een privé-(groeps)workshop ?

Hier kies je zelf een workshop en wanneer je wil komen.  Kom je liever alleen of in groep (maximaal 5 deelnemers)?  Het is allemaal een kwestie van agenda’s op mekaar af te stemmen.

Meld je hier aan op onze Nieuwsbrief
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang tips, aankondigingen van workshops, nieuwe gratis patronen rechtstreeks in jouw mailbox.
* = verplicht veld

door MailChimp!