My Cro-Shed

Moeder-dochter workshops

Het is bijna moederdag, daarom wil ik enkele workshops in de kijker zetten die leuk zijn om samen met je mama te komen volgen.

Wanneer je voor een moeder-dochter workshop kiest, krijg je 20% korting op de prijs exclusief materiaal. De prijs van de workshops die hier geselecteerd zijn, is al met de korting inbegrepen.

Speciaal voor moederdag is er nog een extra actie. Deze loopt tot en met vrijdag 10 mei.

Koop je tijdens de actie een workshop, dan krijgt je mama een kleine attentie en een bon van 5 euro tijdens de workshop.

Je hoeft natuurlijk nog niet meteen een datum vast te leggen voor deze workshop. Ik maak een mooie bon voor een gezellig haak moment dat je aan je mama kan geven. Dan kunnen jullie samen bekijken wanneer het past om de workshop te komen volgen.

Een moeder-dochter workshop kan uiteraard met meerdere dochters en/of (schoon)(groot)moeders. Er zijn workshops voor volwassen kinderen maar ook voor jongere kinderen.

Is haken niets voor jou, maar wel voor je mama? Geen probleem, dan is er de cadeaubon. Ook hier is de moederdag actie geldig.

Met deze bon kan je mama zelf een workshop kiezen wanneer ze wil. 

De cadeaubon is onbeperkt geldig en kan in verschillende keren opgebruikt worden. 

Wens je een bon te kopen, klik dan op de knop hieronder, vul je gegevens in en schrijf bij bericht het bedrag en wat er eventueel op de bon mag gezet worden. 

Misschien tot snel voor een gezellig haak moment in mijn shed.

Liefs, Ilse

Cactus haken

Dit is de populairste moeder-dochter workshop. Ze valt zowel bij volwassenen als kinderen in de smaak.

Je hoeft voor deze workshop nog geen haakervaring te hebben. De gebruikte steken zijn perfect aan te leren tijdens deze 3 uur durende workshop.

Bij de workshop hoort een pakket met al het nodige materiaal om 1 cactus te maken. (garen, bloempotje, vulling en steentjes) De kleur van het bloempotje kan je ter plaatse kiezen.

 

Prijs : 33,5 euro pp

Mand haken

Deze mooie mand past in elk interieur. Ik gebruik hem vooral om mijn haakproject in op te bergen , maar hij kan ook perfect in de badkamer voor handdoeken of in de kinderkamer voor speelgoed.

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop help ik je bij het maken van de bodem en het begin van de wand. Je krijgt voldoende uitleg om de mand thuis verder af te werken. 

Bij deze workshop hoort een pakket met al het nodige materiaal (touw, haaknaald en lederen riemen) en een bon voor 1 koffieklets. Deze kan je gebruiken om je mand verder komen af te werken. 

Prijs : 74 euro pp

plantenhanger

Plantenhanger

Hou je net als ik ook zoveel van plantjes en haken? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze 3 uur durende workshop haak je een kleine plantenhanger, maar je kan het patroon makkelijk aanpassen om deze groter te maken. Je leert ook verschillende steken, daarom is een beetje haakervaring wel aangeraden. 

Bij de workshop hoort een pakket met garen, bloempotje en plantje. Het soort plantje is afhankelijk van wat op dat moment te verkrijgen is. 

Prijs : 36,5 euro pp

Hanging basket

Ook deze plantenhanger is super leuk om te maken en is geschikt voor beginners.

Als je op zoek bent naar een projectje voor onderweg of ‘s avonds voor tv? Dan is deze plantenhanger perfect! Eens je in het ritme zit van deze steek, wordt je helemaal ontspannen.

De workshop duurt 3 uur.

Bij de workshop hoort een pakket met garen voor 1 plantenhanger en 1 plantje. Het soort plantje is afhankelijk van wat op dat moment te verkrijgen is. 

Prijs : 33,5 euro pp

Mandje haken

Dit mandje, met mooi sierrandje, is veelzijdig in gebruik. Je kan er juwelen in opbergen of snoepjes, maar je kan er ook een bloempotje of theelichtpotje inzetten. 

Tijdens de 3 uur durende workshop haak je het kleinste potje. Je hebt echter genoeg garen om thuis nog een groter te haken. In het patroon staat beschreven hoe je dit doet en ik leg je dit natuurlijk ook uit tijdens de workshop.

Deze workshop is ook geschikt voor kinderen.

Prijs : 33,5 euro pp