My Cro-Shed

Boodschappentas haken

Ga voortaan boodschappen doen met je zelf gehaakte tas.

Ze is niet alleen mooi, maar nog eens goed voor het milieu! Ze is herbruikbaar en wordt gehaakt met gerecycleerd katoen.

Deze tas is ook leuk om cadeau te doen. Je kan ze zo geven of vullen met leuke of lekkere dingen. Want iets zelfgemaakt is toch echt wel een meerwaarde, vind je niet?

Deze workshop bestaat uit 3 delen.

In het eerste deel haak je de bodem van de tas. Je leert dan een magische ring maken, een stokje haken en meerderen in een cirkel. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur. Je hebt dan voldoende kennis om de bodem thuis verder te haken. 

Wanneer deze klaar is kan je langskomen voor deel 2. Tijdens dit uurtje leer ik je hoe je het net gedeelte haakt. Ook dit zal je perfect thuis kunnen verder haken.

In het derde deel leer ik je de boord en handvaten haken. Deze les duurt ongeveer 3 uur, voldoende tijd om al een stukje van de boort te haken. Je krijgt ook alles goed uitgeleg om thuis verder te haken.

Laat je bij deze workshop niet afschrikken door het huiswerk. Ik geef voldoende uitleg tijdens de workshops, maar ik ben ook achteraf nog bereikbaar als je nog hulp nodig hebt. Je mag je probleem of vraag altijd doorsturen via mail of via een privé bericht op sociale media. Ik help je met veel plezier verder.

Wat krijg je?

  • 1 bol gerecycleerd katoen. Er is keuze uit verschillende kleuren, deze kan je na inschrijven kiezen.
  • het patroon
  • koffie, thee en water tijdens alle workshops en homemade dessert tijdens deel 1 en 3.
  • alle uitleg tijdens de workshops en hulp achteraf om je tas thuis verder af te werken.

Deel 1: Woensdag 3 juli 2024 om 19u
Duurt ongeveer 2 uur

Deel 2: vrij te kiezen
Duurt ongeveer 1 uur

Deel 3: Woensdag 17 juli 2024 om 18u30u
Duurt ongeveer 3 uur

Prijs : 78 euro

3 plaatsen beschikbaar

Inschrijven kan tem woensdag 5 juni

Tip: haak je niet graag alleen, dan kan je altijd komen haken tijdens een koffieklets. Daar kan ik je ook helpen met met eventuele vragen of problemen.

Wil je deze workshop liever met vrienden, familie of collega’s komen volgen?

Vul dan het contactformulier in en vermeld in welke periode en met hoeveel je wenst te komen. Vermeld ook dat het om de boodschappentas gaat. Ik neem dan contact met je op om verder af te spreken.

Kom je ook gezellig haken aan deze mooi tas?

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontvangen in mijn shed.

Liefs, Ilse