My Cro-Shed

Waarom een workshop volgen bij My Cro-Shed?
Ik streef er naar om mijn haakpassie met jullie te delen, en dit op een ontspannen manier in een gezellige setting.  Haken is een ideale manier om te onthaasten en even tot rust te komen.  Daarnaast ben je ook creatief bezig en achteraf heb je een mooi haakwerk waar je trots mag op zijn.

Wat kan je verwachten?
Ik ontvang je in mijn gezellig ingerichte shed in onze tuin.  Daar leg ik je uit wat de workshop precies inhoudt en laat ik een voorbeeld zien van waar we samen naartoe werken.  Ik begeleid je stap voor stap, op jouw tempo en naargelang je eigen haakniveau.  Ik voorzie voor elke workshop een pakket met alle materiaal dat nodig is om je haakwerk te vervolledigen. (tenzij anders vermeld)

Haaknaalden zijn niet inbegrepen, deze kan je lenen van mij.  We nemen ook tijd voor een pauze met koffie/thee/vruchtensap/water en een homemade dessertje.

Op zoek naar geplande workshops ?

een geplande workshop: deze gaat door op een door mij bepaalde datum. Er kunnen tot maximum 5 personen inschrijven. Deze workshop is ideaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Liever een privé workshop ?

Hier kies je zelf een workshop en wanneer je wil komen. Stuur hiervoor een mail naar mycroshed@hotmail.com en dan spreken we samen een dag en tijdstip af. Bij deze workshop werken we 1 op 1.

Of toch een privé-groepsworkshop ?

Deze werkt hetzelfde als de privé-workshop maar dan voor meerdere personen (maximum 5). Ideaal om samen met vrienden, familie, collega’s,… te doen.